2. plivački maraton Raslina 2011.

Da, maraton je održan. To je najbitnije. Ujutro je sve krenulo po planu. Ekipa se skupila u 05:30 kako bi poravnali bovice, postavili info-pult itd. Počeli su pristizati plivači i prijavljivati se za maraton. Šušur kao i prošle godine. Plivači su startali u 10:00 kako je bilo predviđeno. Nakon što su odmakli prvih 200-300 m održana je i dječja utrka, podijeljene medalje, majice i sladoledi za djecu.

I onda ono što nebi poželjeli nijednom organizatoru plivačkog maratona. Nevrijeme i obilna kiša sručili su se na samu stazu maratona. Sve to je trajalo nekih 30-45 minuta. Tijekom tog vremena morali smo donijeti neke odluke. Neke od njih, pokazalo se, bile su ispravne, a s nekim smo malo pogriješili. Još jednom se ispričavamo natjecateljima koji se smatraju oštećeni tim odlukama, ali sigurnost plivača nam je uvijek bila na prvom mjestu. Molimo za razumijevanje zbog ekstremnih uvjeta u kojima smo morali funkcionirati. Većini od nas u organizaciji ovo je bio jedan od najvećih izazova koji smo, nadam se, odradili za jednu prolaznu ocjenu.

Veliko hvala svim plivačima koji su danas plivali na našem maratonu. Za nas su svi oni pobjednici, heroji. Svima nam je ovo bila jedna velika škola. Održan je 2. plivački maraton Raslina 2011. Od sutra kreću pripreme za sljedeći 3. plivački maraton Raslina 2012. Plivamo se i sljedeće godine.

Download rezultata:

2. plivački maraton Raslina 2011 - apsolutno Rezultati apsolutno
2. plivački maraton Raslina 2011 - apsolutno Rezultati po kategorijama

RASLINA FACEBOOK FAN PAGE