3. plivački maraton Raslina 2012.

I treći je održan. Sa gotovo duplo više plivačica i plivača, što je iziskivalo i duplo više napora, ali je pružilo i dvostruko više zadovoljstva na kraju. Uvjeti su bili jako dobri za plivanje. Temperatura mora 260C, gotovo bez vjetra.

Utrka je bila jako zanimljiva i plivačkim laicima jer je bilo dvoboja, troboja, četveroboja. Na kraju je neko ipak morao biti brži za dužinu prstiju. Pravi fotofiniš. U toj bitci ovaj put je pobijedio Duje Milan ispred Ivana Pažanina. Treći je bio Marin Milan.

U ženskoj konkurenciji očekivano je pobijedila naša olimpijka Karla Šitić, kojoj želimo sve najbolje pred njen nastup na Olimpijadi u Londonu. Druga je bila prošlogodišnja pobjednica Anja Trišić i jedina koja se na postolje u apsolutnoj kategoriji ugurala među članice i članove KDP Split. Treća je stigla Dina Levačić, pobjednica prvog izdanja Raslinskog maratona.

Nadamo se da je svima bilo ugodno na našem maratonu. Nama je ovo bila još jedna godina u kojoj smo organizacijski napredovali i još ponešto naučili. Svim plivačicama i plivačima želimo sretan put doma ili put na 4. međunarodni plivački maraton Buško jezero 2012. Naravno, s nadom da smo ostavili dobar dojam i da se vidimo i sljedeću godinu.

Download rezultata:

3. plivački maraton Raslina 2012 - apsolutno Rezultati apsolutno
3. plivački maraton Raslina 2012 - kategorije Rezultati po kategorijama

RASLINA FACEBOOK FAN PAGE